Deneyap Teknoloji Atölyeleri’nin İskenderun Gençlik Merkezi’de buluşması!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Milli Teknoloji Hamlesinin çekirdeğini oluşturacak Deneyap Teknoloji Atölyeleri sınav ve kayıt sürecinin tamamlanması ile ilk Oryantasyon dersi için İskenderun Gençlik Merkezi’de toplandı.
Hatay İskenderun Gençlik Merkezi’nin de içinde bulunduğu 27 ilde eş zamanlı olarak tüm Deneyap Teknoloji Atölyelerinin açılış programı İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nden online olarak Milli Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Sn Selçuk Bayraktar tarafından gerçekleştirildi. Gençlik Merkezleri ve Deneyap Teknoloji Atölyeleri tanıtımları yapıldı. Deneyap Teknoloji atölyelerinde gençlerin birbirinden değerli 11 başlıkta 3 yıllık bir eğitim alacakları ve ulusal/uluslararası yarışmalara katılım sağlayacakları, mezuniyet sonrasında da hangi çalışmalarda yer alacakları açıklandı. Velilerin soruları Gençlik Merkezi Müdürü Sn Ahmet Keskin tarafından cevaplandı.

Program sonunda Deneyap Türkiye Teknoloji Atölyelerini yerinde görmeleri için öğrenciler ve veliler Atölyeleri gezdiler ve bilgilendirildiler.
Toplu fotoğraf çekimi ile günü sonlandırırken İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin;  
Teknoloji Geliştiren bir Türkiye sloganıyla 81 ilde 100 Deneyap Teknoloji Atölyesinin kurulması hedeflenmiş ve 2017 yılında kurulan 12 atölye sayısı bugün 66’ya  ulaşmıştır. 2022 yıl sonuna kadar bu sayının 100’e ulaşarak Milli Teknoloji Hamlesi meşalesinin tüm illerimizde yanması amaçlanmıştır. Biz İskenderun’da Deneyap Teknoloji Atölyesinin açılması için çok çalıştık ve çalışmalarımızın gençlerimiz ile şehrimize çok kazanımlarının olacağına inanıyoruz açıklamalarında bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.