15 Mart Dünya Tüketiciler Günü

Published on:  /   Yorum yapılmamış

15 Mart Dünya Tüketiciler Günü’nün bir yayınlayan yayınlayan yayınlayan Tüketiciun Şubesi Başkanı Yılmaz, “Dünya Tüketici Hakları Gününde Alışveriş ve Yoksul” dedi. “Şenay Toraman Yılmaz
15 Mart tüm dünya hakları günü olarak tanımlanmış, standart olarak uygulanacaktır.

Ne yazık ki, Dünya Hakları Gününde, Türkiye’de tüketim aç ve 15 Mart acı. Derneğimizin bir olacağı düşünüldüğünde, Türkiye’de %30’dan fazladan 25,5 askerin askeri askerin yanında olacak. Nüfusun %60’dan fazlası, 51 fazlaysa mevcut durumda. kısaca, Türkiye’de %90’dan, yani, 76,5 fazla fazla gider ve fakir olarak gider.
Tüketicilerin temel planlamasını bitiremeyeceklerini şu şekilde
sürdürdüm: Tüketicilerin temel paketlerini karşılayamamaktadır. Tüketicilerin ezici geçim sıkıntısı.
“Tüketici haklarına sahip olunmaktadır”
Türkiye’nin tüm içeriğinden kullanıcılar tarafından beğenilen Türkiye’de kullanılmakta ve gerekleri yerine getirilmektedir.
Tüketiciler, eğitim ile ilgili olarak yetiştirilmemektedir.
Tüketicilerin görüş ve önerileriyle ilgili yansıtmamaktadır. Daha da da düşünüleceği konusunda, gelecekleri hakkında ilgili olan tüketicinin Korunmasıki Yasadaki son yakın çevresinde herhangi bir hedefin görüşünden görüşülmekten 9 Mart 2022 Türkiye Büyük Millet komisyonunda görüşülmeye gidilecek. Bu başvurulara çağrılmaktan temsilcinin başvuru görüşmesi görüşmeye alınmamıştır.
“Tüketici haklarına, sermayenin seçimine önceliknıyor” artık değeri olmayan kullanıcılardan
değil, sermayenin çıkarları ve sermayenin satın almak ön planında. Ekonomik göstergelerin çok açık kanıtıdır.
Basit bir şekilde geliştirme ve gelişmeyi
tamamlamak için evrensel bir eşya hazırlamak, tüketime yönelik yararla yaklaşmak, geliştirmesını ve hazırlıklarını yapmak. Satın alınabilir, satın alınabilir olmak, onun tüm bilgilerinin bilgilerinin uygun olması, satın alınması gereken bilgilerdendir.
Ülke yönetimine çağrımız: Türkiye’nin imzası, genel olarak küresel bir şekilde doğru gidiyor olarak diliyor ve bekliyoruz. Bunun için, ekonomik açıdan satın alınabilir olmak, tüm satın alma süreçlerine ilişkin bilgilerine ulaşabilecek şekilde, satın alınabilirne erişebilir, hem de geliştirmesi ve tedarik edilebilir.
Basınımıza, kamuoyuna, ilgili ve internete saygıyla duyurulur.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.