CeritBinmez Group’dan “Stratejik Şirket Yönetimi ve İş Zekası Konferansı”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İş dünyasının fark yaratan geniş vizyonlu genç iş insanı Atıf Ceritbinmez, CRT Group bünyesindeki CRT Metal ve CRT Impex çalışanları ile paydaşlarına yönelik eğitici konferans verdi.
CRT Metal ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Stratejik Şirket Yönetimi ve İş Zekası Konferansı” Ramada İskenderun Otelde gerçekleşti. Eğitime CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez, ekonomist Erkin Şahinöz, Yeminli Mali Müşavir Cumhur İnan Bilen, CRT Group çalışanları ve iş dünyasından  temsilciler katıldı.
İlk olarak söz alan CRT Metal Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez, selamlama konuşmasının sonunda katılımlarından ötürü konuklara teşekkür etti.

 Atıf Ceritbinmez, eğitim sonrasında yaptığı paylaşımda; “İskenderun’umuzun vizyonuna ve marka değerine katkıda bulunmak üzere stratejik şirket yönetimi ve iş zekası temalı etkinliğimize olan katılım bizleri oldukça memnun etti. İş insanlarımızla bir araya geldik ve güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptık. Başta sunumlarda emeği geçen Erkin Şahinöz hocama, Cumhur İnan Bilen üstada ve Garantibankası bölge müdürümüz Muharrem Toplu Beyefendiye teşekkür ederim. Bir sonraki organizasyonda tüm iş insanlarımızla bir arada olmak temennisiyle…” ifadelerine er verdi.

CeritBinmez Group, 1985 yılında kurulmuş olup, onlarca yıldır yüksek kalite ve güven anlayışı temelinde ticari faaliyetlerini tüm hızıyla yürütüyor…

CeritBinmez Group, Firmanın Yönetim Kurulu Başkanlığını Atıf Ceritbinmez, yapıyor…

Bünyesinde CRT Metal, CRT Impex ve yan kuruluş olarak da Toprakkale Sac şirketini barındıran büyük bir holdingdir. Ülkemizde ve uluslararası piyasada belirlediği hedeflerine adım adım ilerliyor.

GRUP ŞİRKETLERİ:

CRT METAL

Crt Metal, 1985 yılından bu yana yassı demir çelik sektöründe siyah sac, galvanizli sac, boyalı sac, boru ve profil ürünlerinin ticaretini yapmakta olup, Türkiye’nin önde gelen çelik servis merkezlerinden birisidir.

CRT IMPEX

CRT Impex, 20’den fazla ülkeye yassı demir çelik sektöründe siyah sac, galvanizli sac, boyalı sac, boru ve profil ürünlerinin ticaretini yapan ihracat firmasıdır.

TOPRAKKALE SAC

Toprakkale Sac, demir çelik sektöründe 1985 yılından beri faaliyet göstermektedir. Osmaniye organize sanayi bölgesinde; baklavalı, göz yaşı desenli ve genişletilmiş sac üretimine başladı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.