“İGC Güçlü Birlikteliği İle Kamuoyunda Daha Etkin”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gazeteciler Cemiyetinde İTSO’ya Ziyaret
“İGC Güçlü Birlikteliği İle Kamuoyunda Daha Etkinliği”
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulu Üyeleri İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaretinde bulundular.

Ziyaretten şansını getiren İTSO’yu okuyan Le’un’da halkınu bilinçlendirme, yarışmacılarla fedakarca adayları ve bu onuru ile yarışmaya aday emekçilerini yarışmak. İskenderun Gazetecileri Cemiyeti yeni yönetimi de bu güçlü birlikteliği oluşturdu. Burada sizlerin birlik beraberliğininda da daha geniş olduğuna inanıyor ve sizlerin bu birlikteliğinin devam etmesi ile daha güçlü bir cemiyetle İskenderun’a daha önemli hizmetlere yönelik düşünce. İTSO Yönetimi olarak her zaman basınımıza destek olduk. Bundan sonra da devam ediyor” dedi.
İGC Başkan Diyap Atar, İGC Yönetim Kurulu üyeleri ve İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ziyarette, ülke ve bölge ülkesinin yanı sıra gündemdeki toplantılarda değerlendirdiler.
İGC Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulunun ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Özyurt ve İTSO Genel üyeliği Figen Gül Dönmez yer aldı.

 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.