Belen’in tarihine ışık tutuyor: “TepedekiGözBelen”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Tarihi planlamayla Türkiye’nin en önemli entegrasyonun eğitime başlamak için serhat şehri Belen’in birleşmeleri, tarihi sahnede olayları konu olan “TepedekiGözBelen” adlı kitap hatay halkıyla buluşuyor. Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün istekleri doğrultusunda Mehmet Mursaloğlu tarafından YazarBelen tarafından yazılan Cemiyet Gazeteciler kitabı tanıtıldı. Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, TepedekiGözBelen adlı kitabıun Gazeteciler cemiyeti Başkanı Diyap Atar’a, yönetim üyelerine ve gazetecilere hediye etti.

TepedekiGözBelen adlı kitapla bilgi veren Başkan Gül, Belen’in ışık tutacak, bu kitap hem herkesina hemde hakkında ciddi bir bilgi aktaracaktır. Bu kitabımız için 1,5 yıl çalışan hocamız Mursal için çok emek verenlerdendir. İskenderun Gazeteciler Cem Başkanı Diyap A tarihimize ışık tutacak bu tip kitabımızdan bizler ve gelecekte kullanılacak. Emeğine çok teşekkür ederim dedi.

Hatay’ın tarihiyle ilgili bilgiler hakkında bilgi sahibi Araştırmacı Yazar Mehmet Mursaloğlu, Belen’in hakkında bilgi edinirken öğrenildiği öğrenildi. Mursaloğlu, Belediye Başkanı Gül, bana Belen’in tasarımından çıkarmak için bir kitaptan imal edilmesinde kullanılmasından ziyade, Belen’den zevkle heveslenmek dedi. Yapılan açıklama sonrası Belediye Başkanı İbrahim Gül kitaplarına tek tek imzayla, Mehmet Mursaloğlu dasını attı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.