CHP’Lİ PARLAR: AKP DEĞİL EYT SORUNUNU BİZ ÇÖZECEĞİZ!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, EYT’lilerle ilgili konuştu. Başkan Parlar:”AKP bu sorunu çözemeyecek kadar işlevsizleşti.”dedi.

“VATANDAŞIN YÜZÜNÜ MİLLET İTTİFAKI GÜLDÜRECEK”

EYT’lilerin lütuf değil haklarını istediklerini belirten Başkan Parlar;” İktidar, emeklilikte yaşa takılanları öyle bir vaziyete getirdi ki artık binlerce yıl ülke için emek veren insanlar yalvarır hâle geldi. Bu ülkede hiçbir zaman emeklilik isteyenler bu kadar mağdur edilmedi. İktidar onca konuşmayı, onca protestoyu hiçe saydı. Emeklilikte yaşa takılanlara bir kez daha sırtını döndü. Sürekli toplantı içerisindeyiz, halledeceğiz diyen AKP, gün geçtikçe somut adımlardan kaçarek emekli olanları kandıracak kadar küçüldü. Fakat biz biliyoruz. AKP’nin amacı seçime kadar halkı vaatlerle kandırmak, yine oy istemek. Ama bu halk AKP’nin EYT sorununu çözemeyeceğini, yarı yolda bırakacağını, oyalayacağını, sözde konuştuğunu çok iyi biliyor. Sözümüz söz. İktidara geldiğimiz ilk an EYT sorununu biz çözeceğiz, Millet İttifakı çözecek. Bir kişiyi bile mağdur etmeyeceğiz. Haklıya, hakkını vereceğiz. Vatandaşın yüzünü biz güldüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.