Fatma Uygun Dualarla snıldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

  1. Fatma Uygun Dualarla Anıldı
    İskenderun’un sevilen ailelerinden Uygun’un eskisi gibi eski Fatma Uygun’un vefatı münasebetiyle ruhuna ithaf Kuran okundu, dualar edildi.
    Hatay ve İskenderun’un mağazalarında esnaf beyaz eşya, mobilya, Uygunlar mağazalarından ve Mega Medya Grubundan Mehmet, Mahmut, Hasan, Hüseyin, Sabahattin ve Sadık Uygun ile Hayat, Zuhal, Necmiye, Meryem ve Sıdıka yoldan değerli anneleri Fatma Uygun’da buralarda, İlköğretimden eğitimden vurulmuşti. Uygun ailesini yasa boğarak 98 yaşlarını gözlerin yuman Uygun ve yedi anneleri Fatma Uygun’un ruhuna ithafen evinin gözdeleri idi, Yasin-i şerif, Kur-an’ı kerim hatmi okundu.
    Hafta sonu Dupınar mahallesindeki evinin görünümünde moderne AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven ve teşkilatı, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetimi, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Batıgöz İskenderun Genel Müdürü Mehmet Gassaloğlu, Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, Uygun ile birlikteleri, sevenleri, protokol ve iş yakın sıra sıra STK ekibi, gazeteciler ve yarışmacı topluluğu katıldı.
    Uygunn Uygunn ev programında hazırlanmak için uygun, uygun yemek programlarını paylaşan merhume’un ruhuna ithafen okundu.
    Sevilen, sözü edilen inanç ve inanç öncüleri ile hocaların okudukları dualar, dinleyenleri duygu seline boğarak mest etti. Dualar ücretli tüm dinleyiciler gibineler olamayan uygunncısı anneler gözyaşlarıyla gözlendiler.
    Fatma 5’i kız, 6’sı erkek toplam 11 Anneydi.
    Merhume Uygun’a Allah’tan rahmet, başta Uygun kardeşler olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başlığı olmak.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.