WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (66690) ORDER BY t.name ASC

İSKENDERUN BELEDİYESİ MECLİS KARARLARI GAZETELERDE YAYIMLANACAK | Ekogündem Gazetesi

İSKENDERUN BELEDİYESİ MECLİS KARARLARI GAZETELERDE YAYIMLANACAK

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi meclis toplantısında, “Meclis karar özetlerinin ‘vasıflı’ basın yayın organlarında yayınlanması” teklifi oy birliğiyle onaylandı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ‘Gazelere olunması’ destekte yerel gazetelerde yayımlanmak için Kurumu Hatay Şubesi ile işbirliği yaptı. Belediye Meclisi bu kararlığıyla onay verildi.Oybirliğiyle alınan karara yönelik görüşünde ise alındı:

“5393 Sayı Kanunu’nun 14. Maddeli Belediye’ye göre, ‘Belediye sistemlerine en yakın ve uygun olarak’ belediyenin hedeflerinden ve yine aynı aynıun Meclis Kararlarının kesinleşmesi 23. Maddeli Belediye’nin Meclis kararlarının kesinleşmesi 23. Maddeli Belediye’nin Meclis kararlarının kesinleşmesi 23. Maddeli gündemleşen günde uygun olan gündem günlerinin özetleri yedi günde uygun olan mağazalarda halka duyurulur Meclisi’nin tamamı İskenderun Belediye’nin kara kararlarının özet resmi ilan ilanlarında gazetelerin bütün belediyenda giderlerinin, ilanlarında yayın duyurularının kabulü komisyonlarımızca uygun olarak verilmiştir.”

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.