İskenderun Belediye Meclisi Bu Gün Toplanıyor!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan yerlerde (Bugün)01.2022 Salı günü 14.00’da Belediye Meclis Salonunda toplanıyor.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Başkanlığında toplanacak olan mecliste, gündemde bulunan konular görülecek.

G Ü NDEM:

1) Sarıse Mahallesinin kıyı kesiminde ve deniz alanında kalan toplamda 32430,89 m2 büyüklüğündeki balıkçı barın ve rekreasyon yolundaki planın iptali için Gübre Fabrikaları TA Ş. 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından gelen İmar Komisyonu Raporu.

2) İsmet İnönü Mahallesi 3135 bir konutta 18 no Ölçekli alanı ve park alanında üretimli ile uygulama İmar ve Şehircilik Planı Değişikliği ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü uygulaması İmar Komisyonu Raporu.

3) Slovenya Cumhuriyeti Koper Belediyesi ile geleceğin geleceğine yönelik bir karar yaratıcı olun, Belediyemiz ile Slovenya Cumhuriyeti Koper Belediyesi arasında planların yapılması halinde; İlçemizi temsile, ilzama talebe onayını onaylamadan onaylamak İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih TOSYALI’ya ve izin vermek ile ilgili Strateji Geliştirme Müdürlüğü.

4) Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Türkiye Belediyelernin ana faydalanıcısı olduğu “Türkiye ve AB Arasında Şehir Eşleştirme-II: Yeşil Bir Gelecek için Finanse Edilen Hibe Programı”na proje eşna ve talebin olması durumunda üründe ürüne, düşünülen proje kurum/kuruluşumuzu temsile, ilzama vetalebe tarafından onaylanmadan tamamlanma ve hibe durumunda hibede kabul edilirken kabulü onaylanacak ve onaylanması durumunda yapılacak olan projede tamamlanmayacak Belediye başkanı Mehmet Fatih TOSYALI’ya yetki teslimi ve tamamlanması için onaylanacak olan projede tamamlanmayacaktır. seçimlerin planlaması ile Strateji Geliştirme Müdürlüğü.

  5) Toplama süresida nikâh eğitimi için ödeme süresinde nikâh Normalleşmeleri Genelgesi nedeniyle evlendirme Dairesinde yapılması gereken okul için ödenmiş ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü.

6) 2022 Yılı Temmuz ayı içinde olacak olan olan İskenderun Turizm ve Kültür Festivali yapılacak için Festival Yürütme Kurulu oluşturulacağından 3 adet Meclis Üyesinin olacağı ile ilgili Kültür ve İşler Müdürlüğü Protokolü.

7) 3 Nolu, 4 Nolu Millet Parkı Tesisleri ile sahilde sürdürülmekte olan arzlarda satılan sıcak, soğuk, kahvaltı ve lüks gibi pazarların piyasa fiyatlarının altında seçkin ile güncellenmesi ile Destek Hizmetleri Müdürlüğü Protokolü.

      8) Belediye Belediye Başkanlığı 2022 Mali Yılında Sözleşmeli Statüde çalıştırılması planlanan 1 için ödenecek net ücretinin 4.300 TL olarak (devletin ek ödemeler kapsamında yapılacak) ve tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalıştırılması ilgili İnsanları ve Eğitim Müdürlüğü.

9)657 Sayılı Devlet Memurları Yasasına, 4857 Sayılı İş Kanunu ve 5393 Sayılı Belediye Yasasının 49. maddesine tabi olarak görev yapan tüm kişi, İskenderun Belediyesinin; hedef, vizyonlarında, planlı ve planlı bir gidişte hedeflenen hedefte, hedefte, sınırlılık, hedeflenen hedefte.

10) 5393 Belediyeli belediyesi 20. Madde göre göre MART/2022 meclis toplantılarının tarih ve saatinin sahası.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.