OSB Mesleki Eğitim Merkezinin açılışı yapıldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

  İskenderun Sarıseki Çelik İhracatçıları Birliği Recep Sami Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde açılan OSB Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosunun açılışı İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali HAYTAZ, Organize Sanayi Temsilcisi Hatice ÇİRKİN, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa OCAKOĞLU, Önder SARI , Okul Müdürleri ve davetlilerin katılımıyla İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünde 10/01/2022 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törenle eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

 Açılış töreninde konuşan Sarıseki Çelik İhracatçıları Birliği Recep Sami Yazıcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf OĞUZ OSB Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat bürosunun Organize Sanayi Bölgesinde açılmasıyla Otganize Sanayi Bölgesinde Faaliyet gösteren işletmelerle Mesleki ve Teknik eğitim veren okul ve kurumlar arasında köprü görevi göreceğini , işletmelerin okul ve kurumlara ulaşma imkanlarının artacağını ifade etti. Belge eğitim ihtiyaçlarının daha hızlı bir şekilde çözüleceğini dile getirerek. İrtibat Bürosunun bölgemize hayırlar getirmesini diledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.