ARİAD’a taze kan

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) yeni üyelerle güçlenerek büyümesini sürdürüyor.
Gerçekleştirdiği prestijli projeler ve alanında yetkin üyeleriyle adından söz ettiren ARİAD’a, başta Arsuz İlçesi olmak üzere Hatay’ın birçok bölgesinde hizmet veren firmalar üye oldu. Yeni üyelerle ailesini güçlendiren ARİAD’ın Başkanı Adnan Ağır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, üye iş yerlerini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.


Üye ziyaretleri sonrası açıklamada bulunan ARİAD Başkanı Adnan Ağır, dernek olarak her yıl yeni üyelerle birlikte aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürebilmek için çaba harcadıklarını ve üyeleriyle fikir alışverişinde bulunmaya büyük önem verdiklerini söyledi.

Yeni üyelerin ARİAD’ın çalışmalarına katkı sağlayacaklarını belirten Başkan Ağır, “ARİAD, üyeleri ve yönetimiyle bir bütün olarak, ortak aklı temel alarak çalışmalarını sürdürmektedir” dedi.
ARİAD’ın bünyesine yeni katılan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kaya Yıldız, Pıtırcık Kreş sahibi Cemile Soydaş, GLR Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited şirketinin sahibi Mimar Mehmet Zülfikar Güler, Aybike Soydan Mimarlık ofisinin sahibi Mimar Aybike Soydan, Alyans Düğün Salonu, Sevcan Kuaför, Bir Ömür Moda Evi ve Enver İnşaat’ın sahibi Enver Palta, ÇAPAR Hukuk ve Arabuluculuk Bürosu Av. Mehmet Ali Çapar, PPM Clor Su Kimyasalları ve Dozlama Sistemleri, Pazarlama, Nakliye, Montaj ve Hizmetleri Firma sahibi Nigar Özer, Güçlü Emlak Oto Galeri’ nin sahibi Ercan Güçlü, An-Ses İşitme Cihazı Satış ve Uygulama Merkezleri işletme sahibi Ody. Ravda Özelsoy Arslan, Mali Müşavir-Bağımsız Denetçi aynı zamanda Arsuz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rafi Sümbültepe, Uzman Diş Hekimi Emre Sönmezateş, Burak Uzun Tarım Ürünleri İşletmesinin sahibi Ziraat Mühendisi Burak Uzun’da ARİAD’ın üyesi olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.