Öğretmen Bilgin anısına anlamlı anma etkinlik sevenlerini buluşturdu…

Published on:  /   1 Yorum

Şemsettin Mursaloğlu Anadolu Lisesi Tarih öğretmeni Ömer Bilgin, önce mezarı başında anıldı daha sonra adına yürüyüş yapan sevenleri ardından anısına fıstık çamı dikti.

Geçtiğimiz aylarda Covit 19 nedeniyle yaşamını yitiren Tarih öğretmeni Ömer Bilgin için İskenderun Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü, Abacılı Yörük Türkmen Derneği (ABADER), Dörtyol Turkuaz Doğa yürüyüşü grubu, Amanoslar Çevre Koruma Derneği, merhum Bilgin’i  mezarı başında andıktan sonra Sakıt yaylasından Bekbele yaylasına kadar Doğa yürüyüşünde bulunup Ömer Bilgin anısına fıstık çamı fidanı diktiler.

Fıstık çamının ekonomik anlamda  bölgeye katkı sağlayacak bir ağaç türü olduğunu belirten ABADER Başkanı Duran Bilgin, yangına da dayanıklı ağaçların  uzun ömürlü olacağını söyledi.

ABADER Başkanı Duran Bilgin, etkinlik ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Büyük bir vefa örneği gösterip Merhum Öğretmen Ömer Bilgin anısına düzenlediğimiz anma programımız bizleri buluşturdu. Merhum öğretmenimizin  anısına düzenlediğimiz yürüyüş ve fıstık çamı fidanı dikme etkinliğine katılan doğa severlere teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Kategori:

1 Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.