LİMAN GÜVENLİĞİ TOPLANTISI!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında “Liman Güvenlik Komisyonu Toplantısı” icra edildi.
14 Aralık 2021 günü saat: 14.00’ da [İMEAK] Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi ev sahipliğinde icra edilen toplantıda; Hudutlar, gemiler ve liman tesislerinde uygulanmakta olan genel güvenlik tedbirleri ve çeşitli iş ve işlemlerdeki uygulamalar değerlendirilerek, katılımcıların fikirleri ve önerileri de alınmak suretiyle genel bir istişare ve analiz yapıldı.
Söz konusu toplantıya; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı SG Yarbay Oğuz Emre Çiçek, Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Hayrettin Yıldırım ve Gümrük Müdürü Melahat Özdemir, Liman Başkanı Hüseyin Demir, İlçe Emniyet Müdürlüğü Liman Şb. Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Yusuf Akgül,İMEAKDeniz Ticaret İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Meclis Başkanı Adnan Yener, İskenderun Sahil Sağlık Denetleme Merkezi Sorumlu Tabibi Dr. Yusuf Coşkun, Liman İşletmeleri ve gemi acentalarının yetkilileri ile teknik ve idari görevliler katıldı.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.