GÜNDÜZ İSKENDERUN TEMA TEMSİLCİSİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ülkemizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı’nın (TEMA) İskenderun ilçe Temsilciliğine  getirildi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Hüseyin Gündüz,  takipçilerini  bilgilendirdi. “Öncelikle Toprak dede Hayrettin Karaca önderliğinde kurulan Bu güzel ve büyük çınarın altında olmaktan gurur ve onur duyduğumu ve Tema çatısı altında daha yeşil bir iskenderun Hatay İçin Ülkem için Şimdiye kadar olduğu gibi Şimdiden sonrada hem kendi çocuklarım hem ülkemin çocukları adına daha güzel bir dünya bırakmak ve Doğamızı toprağımızı korumak İçin var gücümle çalışacağım.

TEMA İskenderun ilçe başkanlığına layık gören TEMA il başkanımıza Ege Akdeniz kordinatörümüz melike Cengiz’e ve TEMA genel merkez yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.