Barış Pınarı Harekât Bölgesinden acı haber

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Barış Pınarı Harekât Bölgesinden P.Bnb. Mete Yıldırım’ın  acı haberi geldi. MSBP .Bnb. Mete Yıldırım silah kazası sonucu şehit düştüğünü açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekât Bölgesinde silah kazası sonucu yaralanan P.Bnb. Mete Yıldırım’ın hastanede şehit düştüğünü duyurdu.

MSB acı haberi duyurdu: “Barış Pınarı Harekat Bölgesinde, 23 Kasım 2021 tarihinde, kahraman silah arkadaşımız P.Bnb. Mete Yıldırım meydana gelen silah kazası sonucu yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

 

Akar Ve Güler’den Taziye Mesajı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, MSB’nin sosyal medya hesabından yayımladığı taziye mesajında, “Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim.” İfadelerine yer verdi.

Ekogündem ailesi olarak, Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz..

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.