İçişleri Bakanı Soylu Hatay Güvenlik Toplantısı’na katıldı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Hatay’a gelen İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, askeri erkan ve mülki erkan tarafından 20 Kasım 2021 Cumartesi günü saat 09.30’da Hatay Havaalanında karşılandı.

Karşılama sonrasında program dahilinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında, Hatay İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde “Hatay Güvelik Toplantısı” gerçekleştirildi.

Toplantıya İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu’nun yanı sıra, İçişleri Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy, İsmail Çataklı, Hatay Valisi Rahmi Doğan, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Sahil Güvenlik Komutanı Tümamiral Ahmet Kendir, AFAD Başkanı Vali Yunus Sezer, Göç İdaresi Genel Müdürü Savaş Ünlü ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

İlin huzur ve güvenliğine dair konuların görüşüldüğü toplantının akabinde Vali Doğan ve beraberindeki heyet ile birlikte İlimiz Altınözü ilçesi Suriye sınırında yer alan Şehit Üsteğmen Mehmet Alim Hudut Karakolu’na giderek şeref defterini imzalayan ve Karakolda kurulu Akıllı Sınır Güvenliği ve Aydınlatma Sistemi’ni yerinde inceleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 39. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Tutucu ve 2. Hudut Alay Komutanı Albay Tayfun Çağan’dan sistem hakkında bilgi aldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay’da gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerinin ve incelemelerinin ardından hava yolu ile Hatay’dan ayrıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.