Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz İGC’ye Hayırlı Olsun Dileklerini İletti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Geçtiğimiz ay kongresini yapan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaretler sürüyor. İskenderun İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Başarılı bir şekilde kent halkına hizmetlerini sürdüren İskenderun İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Diyap Atar, Yönetim Kurulu ve üyelerin konuğu olarak yeni oluşuma görevlerinde başarılar diledi.
İGC Başkanı Diyap Atar ve gazeteciler tarafından karşılanan İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, basının halkımızın gözü kulağı olduğunu ifade ederken, İskenderun’da da gazetecilerimizin büyük fedakarlıklarla görevlerini yapmaktan büyük memnunluk duyduğunu belitti.
İGC Başkanı Diyap Atar ise, ziyaretten son derece mutluluk duyduklarını ifade ederek, Pınar Hanımın halkımız için çalışmalarını takdirle izlediklerini, her zaman destek olacaklarını önemle hatırlattı.
Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyaret, toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.