ARİAD’dan İGC’ye ziyarette ortak görüş: Arsuz’un turizmde hamleye ihtiyacı var

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Diyap Atar ve Yönetim Kurulunu ziyaret ederek yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu.

Arsuz, İskenderun başta olmak üzere tüm bölgesel kalkınma ile ilgili yapılması gereken atılımların bir an önce yaşama geçirilmesi gerektiği görüşünde ortaklaşan İGC ve ARİAD Başkanları, “Arsuz’un turizmde hamleye ihtiyacı var” diyerek bölgemizin tarihi turistik değerlerini tanıtacak, bölgeye yerli ve yabancı turist çekecek organizasyonlara imza atmak için sivil toplum kuruluşlarının, yerel yöneticilerin bir araya gelerek turizmi atağa kaldırması gerektiğini dile getirdiler.

ARİAD olarak İskenderun ile ilgili her türlü projeye destek vermeye hazır oldukları mesajı veren Başkan Adnan Ağır ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyeleri İGC Başkanı Diyap Atar, yeni yönetim ve gazetecilerle günün anısına objektiflere poz verdiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.