İç Güvenlik Sektörünün Sivil Gözetiminin Geliştirilmesi Projesi katılımcılarına sertifikaları verildi…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Kaymakamı  İskender Yönden’in başkanlığında, “İç Güvenlik Sektörünün Sivil Gözetiminin Geliştirilmesi Projesi 3.Faz Hatay Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı Toplantısı” konulu İskenderun Çalıştayı gerçekleştirildi.
27 Ekim 2021 günü İskenderun Ramada Otel Toplantı Salonu”nda Kaymakamımız İskender Yönden’in riyasetinde, UNDP Proje Uzmanı Dr. Sevcan Kılınç Akıncı moderatörlüğünde, ilgili ve yetkili kurum / kuruluşlarımızın amirlerinin katılımlarıyla gerçekleştirilen toplantıda; yerel güvenlik konuları ele alınarak, kurum bazında yapılan çalışmalar ve tecrübe paylaşımlarının akabinde suç ve suçluların önlenmesine dair teknik ve kurumsal işbirliği ve koordinasyonu pekiştirmek, kaynak verileri arttırmak ve çok yönlü irtibat sağlamak v.b. toplumsal çözüm hedeflerine odaklanarak detaylı bir istişare yapıldı.
Söz konusu toplantıya; proje kapsamında pilot İlçe uygulamasına dahil olan ve İskenderun’a kardeş İlçe olarak belirlenen Ankara İli Sincan İlçesinden de katılım yapılmış olup, Sincan Kaymakamı  Abdullah Küçük öncülüğünde Sincan ilgili/yetkili kurum ve kuruluşların amir ve temsilcileri de katıldı.
Toplantı sonunda, Kaymakamı İskender Yönden ve Sincan Kaymakamı Sn. Abdullah Küçük ve İskenderun Belediye Başkanımız M. Fatih Tosyalı tarafından çalıştay katılımcılarına sertifikaları teslim edildi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.