Plandemi Şehir Buluşmalarının durağı İSTE Kapısı oldu… Ali Osman ve Ekibine samimi karşılama…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İl il Plandemi buluşmalarını yapan Gazeteci Yazar Ali Osman Önder’in, ŞEHİR BULUŞMALARI’nın 21. Durağı İskenderun oldu. İskenderunlular, Önder ve ekibini İskenderun’da samimi duygularla karşıladı…

Ali Osman Önder, konuşmasında Türk hekimlerinin kendi reçetesini 1,5 senedir yazamadıklarına dikkat çektiği konuşmasında dayatmalarla hastalık sürecini yaşattıklarını belirterek “Bursa Tabipler Odası Birliği Başkanının dediği gibi hekimler kendi reçetesini 1,5 senedir yazamıyor. 1,5 senedir hekimler Sağlık Bakanlığından gelen genelgeyi uyguluyorlar ve doktorlarımızın açık oturup ve tartışma programlarına yönelik taleplerine de cevap veremiyorlar” diye konuştu.

PCR ve aşi dayatmalarına ilişkin insanların yasal haklarına vurgu yapan Avukat Seyit Çamurcu ise konuşmasında, Dünya Sağlık Örgütü’nün başındaki kişinin çocuk istismarı suçunun kesinleşmiş biri olduğunu söyledi.

Deney aşamasındaki sıvılar ile ilgili il il gezerek insanları aydınlatan Gazeteci Yazar Ali Osman Önder ve ekibin 21. il durağı Hatay – İskenderun oldu. İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Merkez Kampüsü girişinde Hatay buluşmasını gerçekleştiren Önder ve ekibi, “Pes etmek yok” mesajını verdi. Hatay il buluşması öncesinde Konya, Antalya, Adana ardından Hatay’da insanlara seslenen Ali Osman Önder ve ekibi, bu gün Şanlıurfa’da halkla buluşacak.

İSTE öğrencilerinden bir grup,  Ali Osman Önder ve Ekibine PCR ve aşı ile ilgili üniversite yönetiminden gördükleri baskılara ilişkin eleştirileri de dile getirdi.

Gazeteci Ali Osman Önder’in öncesinde Avukat Seyit Çamurcu, kalabalığa hitaben konuşma yaptı.

“İskenderun’un uyanan ve uyuyanları uyandıracak olan küçük gurubu” diye hitabına başlayan Avukat Seyit Çamurcu, konuşmasında “Dünya Sağlık Örğünü’nün başındaki kişinin bir terör suçlusu olduğunu, çocuklara yönelik cinsel istismar suçu bulunduğunu anlattı. İskenderun’da kendilerini karşılayan grubu küçük ancak günden güne çoğalacak bir grup olarak tanımladı ve kalabalığa hitaben şu konuşmayı yaptı:

“Sizler öyle bir büyüyeceksiniz ki; ateşiniz kor olacak ve Dünya Sağlık Örgütünün kalbine öyle bir saplanacak ki; Onlar bu ülkeden defolup gidecekler. Çünkü bunlar Dünya Sağlık Örgütü falan değil. Bildiğimiz terör örgütü. Çünkü Dünya Sağlık Örgütünün başında bir terör suçlusu var. Bu zat çocukların cinsel istismarından sorumlu ve bunlara sebebiyet vermiş bir mahlûkat. Öyle lanet bir insan ki her türlü suçu işledi ve Bill Gates’in yönlendirmesiyle Dünya Sağlık Örgütünün başına geçti. Arkadaşlar gözlerinizi açın. Şu maskeyi çıkarın. Ve nefes alarak sorgulamaya başlayın. Bil Gates dediğimiz kişi sizin özgürlüklerinizi elinizden alan bir insan, bir mahlûkat. Ve onun yönlendirmesiyle Dünya Sağlık Örgütü. Maske yasağı, PCR dayatması, aşı dayatması, sokağa çıkma yasakları bunları getiren DSÖ Başkanı Tedros. Bunlar Tedros’un talimatları ve Bu talimatlar bu gün dünyanın bir çok ülkesinde uygulanıyor.”

“Hekimler kendi reçetesini 1,5 senedir yazamıyorlar”

Gazeteci yazar Ali Osman Önder, “Bize soruyorlar “siz doktor musunuz” Biz de onlara soruyoruz. “Siz doktor musunuz”diye. Çünkü benim bildiğim doktor kişinin hastalığı neyse ona göre reçetesini yazar. Hastasının teşhisini koyar, onun tedavisini yapar ve ona göre reçetesini yazar.  Ama bu gün bütün hastanelerde Bursa Tabipler Odası Birliği Başkanının dediği gibi hekimler kendi reçetesini 1,5 senedir yazamıyor. 1,5 senedir hekimler Sağlık Bakanlığından gelen genelgeyi uyguluyorlar. Nedir o genelge. PCR dayatması. PCR isle muayene süreci. Dayatmalarla hastalık sürecini yaşatıyorlar ve Korkuyla bu süreci buraya kadar getirdiler. Konu plandemi gerçekleri olunca hepsi bir kenara çekiliyorlar özellikle aşı konusunda. Aramızdaki doktorlarla yüz yüze gelmiyor tartışma masasına oturmuyorlar” dedi.

2009 yılı kasım ayında domuz gribi süreci patladığında vakaların o kadar yüksek olduğunu söylüyorlar ki dönemin Bakanı Recep Akdağ aşı oldu. Yine aynı dönemde Osman Durmuş MHP’li Milletvekilliği döneminde aşıya karşı çıktığını anımsattı. Plandemi şehir buluşmalarının İskenderun’daki buluşması topluca fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.