Baştuğ Ailesi Babasını kaybetti!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bölgemizde demir çelik sektöründe faaliyet gösteren Baştuğ Çelik Sanayi A.Ş.’nin kurucusu Hüseyin Baştuğ’un vefatı başta Baştuğ ailesi olmak üzere, sevenlerini ve ekonomi çevrelerini üzdü.
Tedavi gördüğü Gelişim Hastanesi’nde vefat eden Hüseyin Baştuğ, bu gün öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Payas Asri Mezarlığı’ndaki Aile Kabristanında son yolculuğuna uğurlandı.
Baştuğ ailesinin acı kaybı dolayısıyla Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, başsağlığı mesajı yayımladı. Gül mesajında; “Baştuğ Çelik Sanayi A.Ş.’nin kurucusu ve Namık Yaşar, Mustafa ve Doğan Hakan kardeşlerin babaları Hüseyin Baştuğ’un vefat haberini, üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.
Hüseyin amcama yüce Rabbimden rahmet, başta kıymetli kardeşim iş adamı Mustafa Baştuğ olmak üzere, kederli ailesine ve sevenlerine, sabır ve başsağlığı dilerim. Rabbim mekanını cennet eylesin.” dedi.
Baştuğ Çelik Sanayi A.Ş.’nin kurucusu ve Namık Yaşar, Mustafa ve Doğan Hakan kardeşlerin babaları Hüseyin Baştuğ’un vefat haberini, üzüntüyle öğrendik. Her kayıp erken, her kayıp yeri dolmayacak bir acı. Bizler de  Ekogündem gazetesi ailesi  olarak duayen sanayisi Hüseyin Baştuğ’a Allah’tan rahmet kederli Baştuğ ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.