Kadınlar İstanbul Sözleşmesi için 19 haziranda alanlarda olacak

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kadınların, 19 Haziran’da  İstanbul Sözleşmesi için İstanbul’da yapacağı büyük buluşmaya İskenderun Kadın Platformu da İskenderun’da alanlara inerek ses vereceklerini  açıkladı.

İskenderun Kadın Platformu,  Kadın Meclisi “Kadın Yoksulluğuna hayır, kadınlar için adalet” kampanyası kapsamında, 16.06.2021.Çarşamba günü, Saat 10. 30.da Cem Evinde kadınlarla bir arada oldu.

Kadınların ortak mesajı; “İskenderun Kadın Platformu olarak Yaşamlarımıza ve haklarımıza sahip çıkmaya, dayanışmaya devam ediyoruz. Tüm renklerimizle kadın mücadelesini büyütüyor ve vazgeçmeyeceğimizi bu hafta burada olduğumuzu ve sokaklardan ve sözleşmeden vazgeçmeyeceğimizi yine yeniden haykırıyoruz. . Türkiye’de tüm kadınlar 19 Haziran’da alanlarda olacak. 19 Haziran’da başta İstanbul yapılacak Büyük Kadın buluşmasına bizde 19 Haziran’da İskenderun sokaklarından ses katacağız. Yaşasın Kadın Mücadelemiz, Yaşasın Kadın Dayanışması, İstanbul Sözleşmesi Bizim” oldu.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.