Ak Partili Belediye Başkanlarının basınla buluşması

Published on:  /   Yorum yapılmamış

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay Büyükşehir belediye Meclis üyesi Ak partili İlçe Belediye Başkanları ile birlikte basınla buluştu.

Hatay Büyükşehir Belediyesinin Hatay lehine aldığı tüm kararlarda destekçi olduklarını ifade eden AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, bu güne kadar yaptıkları destekleri anlattı.

Hatay İl Başkanı Yeşildal, “Biz bu şehre ve her insanına ve her rengine aşığıyız. Bizler şehrin hizletlerine hiç bir zaman karşı değiliz. Bizler bu kent için yapılması plananlanan ve düşünülen hizmetlerin hep yanındayız ve yanında olmaya devam edecğiz. Ben HBB Başkanı Savaş’a yalan söylüyor demeyeceğim.” dedi ve şu ifadeleri kullandı:

Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın Bu konuda da elimizden gelen her türlü desteği de sunma noktasında adımlar atıyoruz. İlimize yapılan, yapılacak olan ve yapılması planlanan her hayırlı hizmete sonuna kadar destek olacağız. Destekten kastımız, hem büyükşehir belediyesi meclisinde destek olunacak hem de Cumhur İttifakı milletvekilleri eliyle bakanlıklar nezdinde, yapılması düşünülen hizmetlerin hem takibi hem de kaynak temini noktasında adımlar atacağız.” dedi.

Toplantıda; Antakya Hassa Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Reyhanlı Belediye Başkanı Mehmet Hacıoğlu, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş toplantıda hazır bulundu.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.