İskenderun Belediyesi larva ve uçkun mücadelesini sürdürüyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi, farklı noktalarda periyodik olarak ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sivrisinek, karasinek ve hamam böceklerinin potansiyel üreme alanı olarak belirlenen sulak alanlar, süs havuzları, foseptikler, içinde su bulunan bodrumlar, kanalizasyon ve yağmursuyu kanalları, dereler ve çöp konteynırlarını düzenli olarak ilaçlıyor.

Vatandaşların rahatı için çalışıyoruz

Devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Ekiplerimiz başta alanlar sulak alanlar olmak üzere haşere ve sineklerin yaşam alanı olan rögarlar, çöp konteynırları, su birikintileri, sazlık alanlar ile yeşil alanlarda ilaçlama çalışmasını sürdürüyor. Yaz aylarında sivrisinek, sinek, karasinek ve haşere oluşumun önüne geçmek için mücadele çalışmalarımız mevsim boyunca devam edecek” dedi.

Başkan Tosyalı ayrıca ,”Halk sağlığını ilgilendiren konularda belediyemiz üzerine düşen her türlü vazifeyi büyük bir hassasiyetle yerine getiriyor, getirmeye devam edecek “şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.