İskenderun’a layık bir stadyum için Kocaeli ve Sakarya şehir statları mı örnek alınacak?

Published on:  /   Yorum yapılmamış


Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: İskenderun’a Yakışır Bir Stat Yapacağız
-Başkan Fatih Tosyalı, Yeni Stadyum İçin Kocaeli’nde Ve Sakarya’da İncelemelerde Bulundu. Verilen mesaj:  “Kentimize Yakışır Bir Stat Yapacağız”

 

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun´a yapılacak yeni stadyum için Kocaeli ve Sakarya’da şehir statlarını inceledi.

Yeni stat yapımı için çalışmaların aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Fatih Tosyalı, “Güzel İskenderun’umuza yakışır bir stat yapacağız” dedi.

Kocaeli ve Sakarya İl Gençlik spor müdürlüğü yetkililerinden bilgiler alan Başkan Fatih Tosyalı, “Bir dizi ziyaret ve program için geldiğimiz Sakarya / Adapazarı’nda, AK Parti Hatay Milletvekilimiz Sn. Abdulkadir Özel ve Belediye Başkan Yardımcımız Mehmet Ali Dokuzoğlu ile birlikte Yeni Sakarya şehir stadında incelemelerde bulunduk. Burada da stadın genel yapısı ve teknik özellikleri hakkında İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkililerinden bilgiler aldık. Ardından Kocaeli stadyumunda incelemelerde bulunduk” şeklinde konuştu.

“Yaşayan Stat Projeleri “İncelendi

Belediye Başkanı Tosyalı, “Yaşayan Stat Projesi kapsamında yeni yapılan statların altında bulunan cep salonları ve çok amaçlı salonları yerinde inceledik. Statlardaki spor salonlarını, locaları gezerek stadyum içerisinde bulunan Adapazarı İlçe Spor Müdürlüğü toplantı salonunda ‘’Yaşayan Stat Projesi’’ sunumuna katıldık. Amacımız en iyi en kullanışlı stadı İskenderun’umuza kazandırmak “şekkinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.