Tosyalı Holding atakta: Maliyeti 1 milyar dolarlık yatırımı ile bin kişiye ekmek kapısı olacak

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Tosyalı Holding’in 2. OSB’de maliyeti 1 milyar dolarlık yatırımı tamanlandığında bin kişiye istihdam kapısı aralayacak. İnşası devam eden tesis, başlangıçta hurdadan üretim yapacak daha sonra orta vadede madenden çelik üretimine geçecek.

Serpil Korkmaz

Hatay Valisi Rahmi Doğan ve beraberindeki İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Lütfü Kaşıkçı, İskenderun 2’inci Organize Sanayi Bölgesi’de  (OSB) yapımı devam eden Tosyalı Demir Çelik Fabrikası inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı İnşaat alanında yapılan çalışmalar hakkında konuk heyete yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Tosyalı Holding olarak ülkemiz ve milletimiz için daha fazla üretmek, daha fazla yatırım ve daha fazla istihdam ilkelerinden taviz vermediklerini ifade eden Tosyalı, Tosyalı Demir Çelik Fabrikası’nın projesinin yanı sıra şirketin mevcut yatırımlarını ve gelecek planlarını Vali Doğan’a aktardı.

Tosyalı Holding’in Hatay’da ve ülke dışındaki demir çelik sektöründeki yatırımları ile sanayi  sektöründe ekonomiye büyük destek sunduğunu belirten Hatay Valisi Doğan, Hatay ekonomisine ve isthdama yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

İş insanı Fuat Tosyalı, twitterden yaptığı paylaşımda; “Sayın Valimiz Rahmi Doğan, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Lütfi Kaşıkçı ile birlikte İskenderun 2. Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu. Yeni istihdam alanları yaratacak tesisler hakkında bilgi aldı.” ifadelerine yer vererek ziyaretten dolayı Vali Doğan ve Hatay Milletvekillerine teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.