“Gümrük, sürdürülebilir bir tedarik zinciri için Kurtarma, Yenileme ve Dayanıklılığı destekliyor”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi Rahmi Doğan, 26 Ocak “Dünya Gümrük Günü” münasebetiyle, Doğu Akdeniz Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Hayrettin Yıldırım ve beraberindeki heyeti kabul etti.
26 Ocak 2021 Salı günü saat 16.00’da Valilik İskenderun Çalışma Ofisi’nde gerçekleşen kabulde konuklarıyla bir süre sohbet eden Vali Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bu yıl  “Gümrük, sürdürülebilir bir tedarik zinciri için Kurtarma, Yenileme ve Dayanıklılığı destekliyor”  teması ile kutlanan Dünya Gümrük Günü kapsamında, dış ticaretimizin geliştirilmesinde önemli görevler üstlenen tüm gümrük çalışanlarının Dünya Gümrük Günü’nü tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Bölge Müdürü Yıldırım ise nazik kabullerinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür ederek yürütülen faaliyetler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan’a “Dünya Gümrük Günü” ziyaretinden… 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.