10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajları

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Nevzat GÜNEŞ İskenderun İlçe Emniyet Müdürü, İÇKD Başkanı Nermin Yıldırım Kara, Eğitim camiasının sevilen  eğitimcilerinden Mustafa Uçan,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı:

Yayınlanan mesajlar şöyle: 

Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin her zaman doğru ve tarafsız haber yaparak topluma hizmet eden tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü‘nü kutluyorum.

Nevzat GÜNEŞ

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü

*** *** ***

Demokrasimizin vazgeçilmezi, Toplumun gözü, kulağı ve dili, Kamuoyunu doğru bilgi ile aydınlatmak için,büyük bir özveri ile çalışan, siz kıymetli Basın Emekçilerimizin “10 Ocak çalışan  gazeteciler gününü” kutluyor, Emeğinizin karşılığını alacağınız nice güzel yıllar temennisiyle, Mesleğini icra ederken hayatını kaybeden gazetecilerimizi Rahmetle anıyorum.

Selamlar Sevgiler

 İÇKD Başkanı Nermin Yıldırım Kara

*** ***  ***

Zaten çok zor koşullarda mesleğini icra etmeye çalışan gazetecilerimiz, pandemi koşullarî nedeniyle daha çok sıkıntılar yaşıyorlar. Tüm bunlara rağmen bizleri bilgilendirmek, kamuoyu adına takip ve denetim yapmak için görev yapan, demokrasinin ve özgürlüklerin göstergesi olan  tüm gazetecilerin günü kutlu olsun. İyi ki varsınız.

Mustafa UÇAN

Eğitimci

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.