Karahüseyinli İlkokuluna Kırtasiye Desteği…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen’de başlayıp Arsuz ve İskenderun’u etkisi altına alan yangından etkilenen bölgelerin yaraları sarılıyor.

Yangından etkilenen Arsuz Karahüseyinli’de yangından etkilenen ailelerin çocuklarına ve Karahüseyinli İlkokulundhttp://ekogundem.org/2020/10/30/karahuseyinli-il…irtasiye-destegi/a okuyan ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye desteğinde bulunuldu.

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Genel Sekreter Yardımcısı ve 2. Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk ve HBB zabıtalarından Sibel Yalçın’ın gayretleri ile ihtiyaç sahibi çocuklara kırtasiye yardımı yapıldı.

HBB Zabıtası Sibel Yalçın, CHP Kadın Kolları Başkanı Nurhayat Kılınç, kırtasiye ürünlerini ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına dağıtılmak üzere Karahüseyinli İlkokulu Müdürü Fevzi Turan Erişen ve Müdür Yardımcısı Figen Toprak’a teslim etti.

 

Arsuz Karahüseyinli İlkokulu Fevzi Turan Erişen ve Müdür Yardımcısı Figen Toprak, ziyaretten dolayı

duydukları memnuniyeti dile getirerek Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Genel Sekreter Yardımcısı ve 2. Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk’e, Zabıta Sibel Yalçın ve Nurhayat Kılınç’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler…

 

 

Hatay Büyük şehir Belediyesi Zabıtalarından Sibel Yalçın ve beraberinde CHP kadın Kolları Başkanı Nurhayat Kılınç ile birlikte bu gün Karahüseyinli İlkokulu’na giderek  Karahüseyinli İlkokulu Müdürü Fevzi Turan Erişen ve Müdür Yardımcısı Figen Toprak’a kırtasiyeleri teslim etti.

 

Hatay Büyük Şehir Belediyesi Zabıtası Sibel Yalçın, “Hatay’da art arda yaşadığımız yangınlar hepimizi çok üzdü. Bu yangında güzelim ormanlarımız yanması canımızı çok acıttı. Sevindirici olan ise bu yangında can kaybı yaşamamamızdır.

 

Söz konusu yangında evleri yanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Hatay halkına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Genel Sekreter Yardımcısı ve 2. Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk beye, Kırtasiye yardımına destek sunan kıymetli destekçilerimize, Karahüseyinli Okulu Müdürümüz ve müdür Yardımcımıza ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.