“İsdemir olarak bölge halkımızın yanındayız”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen’de başlayan İskenderun ve Arsuz’da etkili olan yangın ile ilgili olarak bir açıklama yapan İskenderun Demir Çelik Fabrikası yöneticileri, daima bölge halkının yanında oldukları mesajını verdiler.

Yangında zarar gören iskenderun-arsuz ve Belen alkına Geçmiş olsun dileklerini ileten İsdemir yöneticileri yaptıkları yazılı açıklamada şunları söyledi:

“Hatay’ın Belen ilçesinde başlayan, İskenderun ve Arsuz ilçelerine sıçrayan yangın hepimizi derinden üzdü. İskenderun’a da sıçrayan yangın sebebiyle bölgeye yakın tüm personelimiz uyarılmıştır. Ayrıca, ilgili kamu birimlerinden gelen talepler doğrultusunda gerekli destekler verilmekte, süreç kurumumuzca yakından takip edilmektedir.
Devletimizin tüm olanaklarını seferber ettiği yangın kontrol altına alınmıştır. İsdemir olarak üzerimize düşen tüm sorumluluğu yerine getirmeye hazırız. Tüm Hatay ve İskenderun halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Saygılarımızla,
İskenderun Demir ve Çelik A.Ş

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.