KUTLU: “HİZMET AŞKIMIZ, ANTAKYA SEVDAMIZDAN GELİYOR”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu dur durak demeden bir süredir devam ettirdiği faaliyetlerle ilgili açıklama yayınladı.
Başkan Kutlu açıklamasında; “CHP Antakya ilçe örgütü olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren örgütlenmeye çok önem veriyoruz. Bu kapsamda yeni bir örgütlenme modelini hayata geçirdik. Artık Antakyamızda tüm mahallelerimizde örgütlüyüz. Bütün mahallelerimizde mahalle başkanlarımızın atamalarını gerçekleştirdik.
Artık her mahallemizde mahalle başkanımız yönetim kurulu üyelerimiz gençlik ve kadın temsilcilerimiz var. Parti tüzüğümüz ve programından da faydalanarak üzerinde çalıştığımız 10 Maddede mahalle başkanları yetkileri ve görevleri kitapçığımızı hazır hale getirdik. Artık daha örgütlü ve daha güçlü bir Antakya ilçe örgütümüz var. Bugün Pandeminden dolayı Sınırlı tutup on mahalle başkanımıza başkanlık kartlarını ve kitapçıklarını dağıttık.
Her hafta onar mahalle başkanımıza başkanlık kartlarını ve kitapçıklarını dağıtmaya devam edeceğiz. Bizler her mahallemize, her sokağımıza her evimize umut tohumları ekmeye devam edeceğiz.
Cumhuriyet Halk Partimizin ayak seslerini en gür şekilde Antakya’dan duyuracağız.
Çünkü biz Antakya’yı çok seviyoruz.” Dedi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.