FİLYASYON KURULU İSTİŞARE TOPLANTISI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun önerileri ile İçişleri Bakanlığı ve Hatay Valiliği’nin talimatları doğrultusunda; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’ in başkanlığında, ilgili/yetkili kurum ve kuruluşların amirlerinin de katılımıyla İlçemizde oluşturulan ‘Filyasyon Çalışmaları Takip Kurulu’ bir istişare toplantısı daha gerçekleştirdi.
13 Ağustos 2020Perşembe günü saat:16.00’da Kaymakamımız İskender Yönden başkanlığında videokonferans ortamında gerçekleşen toplantı esnasında; İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Veysel Yıldırım ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Kadir Başar hazır bulundu.
Toplantı çerçevesinde; Koronavirüs (Covid – 19) teşhisli hastalar, yatan hastalar, ağır hastalar ve izalosyondaki kişilerin durumlarına ilişkin takip ve tarama faaliyetleri değerlendirilmesinin yanı sıra Pandemi sürecine yönelik genel bir istişare de bulunuldu.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.