CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu: Genel Başkanımıza ve Belediye Başkanlarımızdan ve Kent barışını bozacak tavırlardan uzak durun..!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, CHP Genel Başkanı ve Belediye Başkanlarına yönelik Son dönemlerde yapılan  saldırılar ve bir kamu kurum müdürünün ‘kent barışını bozabilecek” ifadelerine tepki gösterdi.

Kamu kurum koltuğundan güç alan ve hükümete şirin görünmeye çalışan idarecinin tavrının yanlış olduğuna vurgu yapan Başkan Yusuf Mansuroğlu, eleştirenlerin ve çamur atanların yerlerde süründüğüne dikkat çekti.

 AKP Döneminde cezaevi sayısı

94’den 355’e hükümlü ve tutukla sayısı ise 350 bine ulaştı!

 

CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu yaptığı yazılı açıklamada şu görüşleri dile getirdi: Değerli İskenderunlular, değerli örgütüm son günlerde Genel Başkanımıza ve Belediye Başkanlarımıza yönelik saldırılar tavan yapmıştır. Saray komutanı ve eşrafı ağzı alınmayacak hakaretlerle kendilerine yakışır şekilde insanlara çamur atma hakkını kendilerinde görmektedirler. Seviye olarak ne yazık ki yerlerde sürünmektedirler. İnsan hakları, düşünce özgürlüğü, hak, hukuk, adalet ve kadın hakları yok sayılırken gazetecilerin doğru haber yapma özgürlükleri ellerinden alınmıştır. AKP iktidarı döneminde 94 olan cezaevi sayısı 355’e hükümlü ve tutukla sayısı 350 bine ulaşmıştır. Ülke adeta açık hava hapishanesine dönüştürülmüştür.

Bir uyarımızda mülki idari amirliğinedir”

İlçemiz özelinde değerlendirdiğimizde İskenderun’da görev yapan saray paçavrası, çanak yalayıcı bir bürokrat kendi siyasi ve mesleki ikbali için Sayın Genel Başkanımıza, İktidarı eze eze İstanbul’da tarihi bir zafere ulaşan Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve bu zaferde büyük emeği olan İstanbul İl Başkanımıza ağır hakaretler etme cüretinde bulunmuştur. Bu aşağılık yaratığa diyoruz ki sırtındaki devlet gömleğini çıkar ve bu hakaretlerin için derhal özür dile. Aksi takdirde CHP İskenderun İlçe Örgütü olarak sana diz çöktürüp bu söylediklerini yalatmayı biliriz. Bu konuda bir uyarımızda mülki idari amirliğinedir. ‘’Derhal gereğini yapınız, yoksa zarar görecek kent barışının doğrudan sorumlusu olursunuz. ‘’

Bu pandemi sürecinde takındığımız yumuşak tavır kimseyi yanıltmasın!

 

Bu pandemi sürecinde takındığımız yumuşak tavır kimseyi yanıltmasın, bu meydanın boş olduğunu düşünüp partimizin seçilmişlerine atıp tutan zavallılara son ihtarımızdır. Yetkili mercilerden bu ağzı fosseptik çukuruna dönen alçağa gereken cezayı vermelerini bekliyoruz.  Savcıları göreve çağırıyoruz. Böyle ağır bir yazı yazmaya bizi zorlayan bu tip namus ve ahlak yoksunlarının toplum dışına atılması şarttır. Toplumsal barış ve huzur için bu bir zorunluluktur.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.