Kaymakam Yönden: “LGS’ye giren öğrencilerimize başarı diliyorum”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden,  LGS’ye girecek sevgili öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Ülkemizi de etkileyen koronavirüs (covid-19) salgınından dolayı 2019 2020 eğitim öğretim yılının 2’nci dönemi okullar kapalı olsa da, Milli Eğitim Bakanlığı ve kıymetli öğretmenlerimizce sağlanan uzaktan eğitim ile bu sınava hazırlandınız.

20 Haziran Cumartesi günü yapılacak Liselere Geçiş Sınavı (2020-LGS) için ilçemiz genelinde sınav merkezi olan okullarımızda sağlık, hijyen, güvenlik ve ulaşım v. b. konularda gereken tüm tedbirler ilgili ve yetkili kurumlarımızca alınmış olup, tüm hazırlıklarını tamamlayan okullarımız sınava girecek olan siz değerli öğrencilerimizi beklemektedir.

Sınava girecek öğrencilerimizin sınav yerlerine toplu taşıma araçlarıyla gidecek olması halinde kendilerinin yanı sıra bir yakını, özel vasıtalarıyla gidilmesi halinde ise araç sürücüsü ile birlikte bir yakını sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak olup, öğrencilerine okul bahçesi giriş kapısına kadar eşlik edebilmeleri mümkündür.

Sınava büyük bir özveri ve gayretle hazırlanmış olan sevgili öğrencilerimiz; elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için çok çalıştınız. Bugün ise kendinize güvenmek ve emeklerinizin karşılığını alma zamanıdır. Geleceğimizin teminatı olan siz ufku açık gençlerimizden en elzem beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, özgüven sağlamış, yenilikçiliğe dayalı, araştıran, sorgulayan ve milli ve manevi değerlerine bağlı donanımlı bir insan olmanızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, gençlerimizin eğitimi ve yetişmesinde emek veren çok değerli idareci ve öğretmenlerimiz ile kıymetli ebeveynlerimize canı gönülden teşekkür ediyor, LGS’ye katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, sınav için görevli bulunan tüm yönetici, öğretmen ve diğer görevlilere kolaylıklar diliyorum.

Çocuklarımızın geleceğine yön veren bu sınav süresince muhterem halkımızın da hassasiyet ve duyarlılığı en üst seviyede göstereceklerine inancımız tamdır.

Kıymetli gençler; Ulaşabileceğinizi hissettiğiniz ve bu yönde emek verdiğiniz her şey size aittir! Hissedin ve başarın. Her şey gönlünüzce olsun.”

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.