WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (49669) ORDER BY t.name ASC

Özel Teknokent Kolejinden İTSO’ya ziyaret | Ekogündem Gazetesi

Özel Teknokent Kolejinden İTSO’ya ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Özel İskenderun Teknokent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimi, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundu.

Özel Teknokent Koleji kurucu temsilcisi Rahşan Barın, Okul müdürü Oğuz Ciğer ve Genel Koordinatör Bumin Kılıçoğlu, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı ziyaret ettiler.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette Korona virüs sürecinde eğitimde yaşanan sorunlar ele alındı.

Özel İskenderun Teknokent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kurucu temsilcisi Rahşan Barın, Okullarında Endüstriyel, Otomasyon Teknolojileri, Tasarım Teknolojileri gibi  Endüstri 4.0 temelli ve inovasyon eğitim verdiklerini vurguladı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Şehrimizde faaliyet gösteren eğitim kurumlarımız, Korona virüs sürecinde oldukça sıkıntılı günler yaşadılar. Önemli olan şehrimizde bu süreçte sağlık yönünden bir sorunun yaşanmamış olmasıdır. Temennimiz önümüzdeki eğitim öğretim yılının sağlıklı ve başarılı bir şekilde geçmesidir. İskenderun sanayi şehri olması nedeniyle böyle bir Teknik Lisesinin kurulmasının da önemli olduğunu düşünüyoruz ve sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.