Dörtyol BTP den Haydar Baş ın kabrine ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

BTP (Bağımsız Türkiye Partisi) Dörtyol ilçe başkanı Erdinç Say ve beraberindeki heyet merhum  BTP Genel Başkanı  Prof. Dr. Haydar Baş ın kabrini ziyaret ederek dua etti. Ardından yeni Genel Başkan Hüseyin Baş a taziye ve tebriklerini iletti.


Bağımsız Türkiye Partisi Dörtyol ilçe başkanı Erdinç Say ve beraberindeki heyet Trabzon Akçaabat ta bulunan Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı merhum Prof Dr Haydar Baş ın kabrini ziyaret etti. Say, “Merhum liderimizi  kabristanında ziyaret ederek dualarımızı ettik. Kendisi ilim fikir ve düşünceleriyle çağa yön veren bir devlet adamıydı . Onun  kaybı bizde derin bir teessür bıraktı. Ama fikirleri ve tezi ile çağımıza yön vermeye  devam edecek. Bugün dünya üzerinde dört buçuk milyar nüfusa tekamül eden BRİCS  ülkeleri ve Shanghai beşlisi onun tezi olan Milli Ekonomi Modelin i uygulamaktadır. Bizim de idealimiz Türkiye’nin seçilmiş en genç Genel Başkanı Hüseyin Baş ile beraber merhum liderimiz  Prof. Dr. Haydar Baş beyin Milli Ekonomi Modelin i ülkemizde hayata geçirerek vatandaşlarımızı huzur ve refaha erdirmektir” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.