THY Milli Mücadele’nin başladığı gün  Samsun’a bir uçuş gerçekleşecek

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türk Hava Yolları (THY) Samsun’a tarihi uçuş düzenliyor. Corona virüs gölgesinde geçecekkutlanıyor. Milli Mücadele’nin başladığı gün  Samsun’a bir uçuş gerçekleşecek. THY’nin Samsun uçuşuna hatıra bileti almak mümkün. tarihi uçuşta nasıl bilet alınacak ayrıntılar şöyle: 

 

Türk Hava Yolları‘nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı için hazırladığı THY 19 Mayıs hatıra bileti kampanyası halkın ilgisini çekiyor.

Her yaştan vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği  Samsun hatıra biletini almak isteyenler, THY 19 Mayıs kampanyası  https://www.tarihiyolculuk.com/ linkini tıklayan herkes Türk Hava Yolları Tarihi Yolculuk resmi internet sitesinden özel uçuş için hatıra bileti alıyor…

TÜRK HAVA YOLLARI (THY) SAMSUN’A TARİHİ UÇUŞ BİLETİ ALMAK İÇİN NASIL BİR YOL İZLEMELİ?

Tarihi yolculuk için isteyenler www.tarihiyolculuk.com adresi üzerinden birer hatıra bileti alanlar  Hatıra biletleri #TarihiYolculuk ve #TK1919 etiketleriyle sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılabilecek.

TARİHİ YOLCULUK BİLETİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Açılan sayfada isim ve soy isim bilgilerini girdikten sonra “UÇUŞA KATIL” butonuna basmanız yeterli.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.