Hükümet Virüsle mücadelede sınıfta kaldı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hükümetin coronavirüs ile mücadelesinde başarısız olduğunu ifade eden CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, “Sağlık Bakanlığı ve Bakanlık bünyesinde görev yapan çalışanlar, her ne kadar sorumluluklarını layıkı ile yerine getirmiş olsalar da, Hükümet’in başta ekonomi olmak üzere maske dağıtımı, ihtiyaç sahiplerine maddi yardım ve esnaflar için destek paketi konularında sınıfta kaldığı aşikardır” dedi.

Rutin maske dağıtımı çalışmaları esnasında İskenderun Gazeteciler Cemiyetini de ziyaret eden Milletvekili Şahin, ziyaretinde başta Corona virüs ile mücadele olmak üzere bölge ve ülke sorunları hakkında gazetecilerle görüşlerini paylaştı.

Cemiyet Başkanı Veysel Cıncık, üyeler ve Cemiyet çalışanlarına maske takdim eden Milletvekili Şahin,  “Sağlık Bakanlığı ve Bakanlık bünyesinde görev yapan çalışanlar, her ne kadar sorumluluklarını layıkı ile yerine getirmiş olsalar da, Hükümet’in başta ekonomi olmak üzere maske dağıtımı, ihtiyaç sahiplerine maddi yardım ve esnaflar için destek paketi konularında sınıfta kaldığı aşikardır” dedi.

Zaman ve imkanlar dahilinde sorumluluk bölgesinde ziyaretlerini sürdürdüğünü ifade eden CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, piyasada kısa süreli de olsa rahatlama sağlanması için en kötü ihtimalle 2019 yılı çiftçi destek primlerinin derhal ödenmesi gerektiğini, 2020 destek primlerinin ise peşin ödenmesi gerektiğine dikkat çekti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.