WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (48005) ORDER BY t.name ASC

CHP Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını andı | Ekogündem Gazetesi

CHP Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını andı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 İskenderun CHP, Deniz Gezmiş ve arkadaşlarını andı…

Marksist-Leninist görüşlere sahip 1968 devrimci gençlik hareketinin öğrenci liderleri Deniz Gezmiş ve arkadaşları Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan’ın 12 Mart Muhtırası sonrası 6 Mayıs 1972’de gece yarısı idam edilmelerinin üzerinden 48 yıl geçt. İdam edilişlerinin ardından anılan Deniz ve arkadaşları için İskenderun CHP, korona önlemleri doğrultusunda anma düzenledi.

CHP İskenderun İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdem Harmaoğlu, Sosyal medya hesabından takipçilerine “Hayatlarının baharında, sadece ve sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin mutlak bağımsızlığını ve var oluş devrimlerini müdafaa ettikleri için hayattan koparıldılar. Bu üç cesur yüreğin anıları önünde saygı ile eğiliyor, rahmetle anıyoruz. Dönemin yerli iş birlikçisi olan tüm siyasetçi ve bürokratları lanetliyoruz.” şeklinde paylaşımda bulundu.

“Deniz’ler, Yusuf’lar, Hüseyin’ler kadar cesuruz!”  diyen Harmaoğlu, geçmişten bugüne  devrimcilik ve bağımsızlık tek parola şiarıyla miras kaldığını belirterek, “Rahmetle, saygıyla ve sevgiyle anıyoruz..” ifadelerini kullandı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.