Gençlik ve Spor Bakanı da video konferans yöntemiyle GM’lerle buluştu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

24 Nisan tarihinde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, video konferans yöntemiyle 23 farklı ilden 8 farklı meslek mensubu ile toplantı gerçekleştirdi.

Hatay ilini temsilen Dörtyol ilçesi Nazmiye Muratlı Gençlik Merkezi’nde görevli Gençlik Lideri Mustafa Özer katıldı. 

Video konferansta  konuşan Gençlik Lideri Mustafa Özer, Bakan Kasapoğlu’na Dörtyol Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubunda yapılan çalışmaları aktararak ‘‘Vefa Sosyal Destek Grubu her yerde sloganıyla’’ Dörtyol ilçesindeki sokak hayvanlarının beslenmelerine katkı sağlandığını bilgisi verildi.


Toplantının ana konusu Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın mensuplarının Vefa Sosyal Destek Gruplarında yapılan çalışmalar ile ilgili Bakan Kasapoğlu’na bilgiler aktarılıp, bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmaların fikir teatisi gerçekleştirildi.


Bakanlığın ilgili birimlerinde ve Gençlik Merkezlerinde yapılan maske üretiminden, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların hanelerinde bir çok taleplerin yerine getirildiği çalışmalar, Vefa Sosyal Destek Gruplarındaki güzel anılar Bakan Kasapoğlu’na aktarılarak yaklaşık 2 saati civarı süren video konferans toplantısında, her ilde yapılan çalışmalar aktarılmış,  tavsiye ve öneriler iletildi.
2019 yılında ilan edilen gönüllülük yılının, 2020 yılında da devam ettiğini kaydeden Bakan Kasapoğlu, Vefa Sosyal Destek Gruplarında çalışan Gençlik ve spor Bakanlığı mensupları başta olmak üzere tüm Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmalarında görevlilere teşekkürlerini ifade etti.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.