“Antakya Film Festivali” ödüllü filmleri çevrim içi erişime açıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

“Antakya Film Festivali” yönetimi olarak yaşamakta olduğumuz bu Korona virüsü günleri içinde, yarışmaya katılan filmlerin içimizdeki heyecanını bir kez daha yaşatmak ve eserlerimizin birçok kişiye ulaşmasını sağlamak için, Festivalde başarılı olup Ödül alan filmleri belli süre sizin de katkılarınızla çevrimiçi erişime açıyor.

Bu nedenle, Korona virüs sürecindeki sanat etkilerini, COVID-19 gibi sistematik düzeyde, küresel tehditlerle karşı karşıya kaldığında sanatın rolünü ve değerini keşfetmek için etkili sanat dünyası aktörleri seslerini bir araya getiriyor.

Bu dayanışma ile, Korona virüs ile ekolojik durumumuzu vurgulamak için yapılacak etkinliklerden, Uzmanlar, “virüsü doğanın ateşle oynayan medeniyetlere ilk uyarı atışı” olarak nitelendirdi.

Biz sanatçılar ve sanat organizasyonları bu benzeri görülmemiş salgının sağlık, ekonomik ve ruhsal etkilerini hafifletmek için var gücümüzle mücadele etmekteyiz. Kriz sonrasında daha iyi bir dünya inşa etmek için sanatın nasıl bir rol oynayabileceğini birlikte keşfetmiş olacağız.

27 Nisan da başlayacak “Antakya Film Festivali Online film Şenliği”ne siz de evinizden ilan edeceğimiz programdan dilediğiniz film linklerini seçerek izleyebileceksiniz.

Etkinliğimiz 1 Haziran’a kadar, her hafta farklı filmler gösterilerek devam edecek.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.