28.04.2020 tarihinde enerji verilemeyecek yerler

Published on:  /   Yorum yapılmamış

28.04.2020 Tarihinde Enerji Verilemeyecek Yerler

Hatay’ın Erzin İlçesi Yeni Mahallesi Orhan Kemal, Zümrüt, İsmail Efendi, Faik Ahmet Barutçu, Kumrular, Lutfi Hoca ve Anılar Sokalara 15:00-18:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Kırıkhan İlçesi Alibeyçağılı Mahallesine 15:00-18:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Reyhanlı İlçesi Alakuzu, Kuşaklı ve Akyayla Mahallelerine 15:00-18:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

Hatay’ın Samandağ İlçesi Seldiren, Çamlıyayla, Büyükoba, Ceylandere ve Yeniköy,  Mahalleleri ile Batıayaz Mahallesi Bedii Sabuncu, Atatürk, Cumhuriyet, Değirmen Deresi ve Soğuk Mağara Sokaklara 15:00-18:00 saatleri arasında Tesis çalışması nedeniyle enerji verilemeyecektir.

İlanda belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklik olabilir. Şirketimize ait enerjili ve enerjisiz durumda olan YG-AG elektrik şebekelerimizde şirketimizden çalışma müsaadesi alınmadan hangi amaçla olursa olsun çalışma yapılamaz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.