Hatay Valiliğinden Sokağa Çıkma Yasağı Hakkında

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun tavsiyeleri doğrultusunda İçişleri Bakanlığı, Hatay İlinin de dahil olduğu 30 Büyükşehir ve Zonguldak ilinde uygulanan haftasonu “SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI“na devam edilecek.

Hatay valiliğinden yapılan açıklama şöyle:                                                                                                                                                             

22 Nisan 2020 Çarşamba günü saat: 24.00′ dan itibaren, 26 Nisan 2020 Pazar günü saat: 24.00’a kadar Sokağa Çıkma Yasağı ilan edilmiştir.

Alınan tedbir ve kararlara harfiyen uyulmasını, aksi takdirde “Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282’inci Maddesi” gereğince idari para cezası verileceği, ayrıca, aykırılığın şekil ve durumuna göre anılan kanunun ilgili maddeleri gereğince yasal işlem yapılacağı, konusu suç teşkil ettiği tespit edilen davranışlara ilişkin olarak da Türk Ceza Kanunu’nun 195. maddesi uyarınca adli işlem başlatılacağı önemle duyurulur.

Devletimiz her şartta ve her koşulda siz değerli halkımız için seferber olmakla birlikte, herhangi bir mağduriyete mahal vermemek için de azami gayret gösterdiği aşikardır. Bu doğrultuda planlı bir şekilde, rehavete kapılmadan, panik ve israf yapmadan evinizin ihtiyaçlarını temin etmeli ve sosyal mesafe esasından ödün vermemelisiniz Netice itibariyle,genel kamu düzeni aksamadan devam etmektedir.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.