HESOB Başkanı Teksöz esnafa kira desteği istedi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birlik (HESOB) Başkanı Kadir Teksöz, işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnafa destek istedi.

Şehir dahili taksiciler ile okul servisçilerine de destek isteyen isteyen HESOB Başkanı Kadir Teksöz, kira yardımında bulunulması gerektiğine dikkat çekti.

Esnaf Odaları Birlik Başkanı Teksöz, “Korona virüs nedeniyle kapalı ve çalışmayan berber, kuaför, kahvehane, kafeterya, pastane, lokanta, okul kantini, spor salonları, sauna, hamam, düğün salonu, internet kafe ve diğer kapalı olan esnaf ve sanatkârlarımıza, en az, her ay asgari ücret kadar yardım yapılmalıdır. 1 ay boyunca, ancak yaşamını sürdürebilmesi için bu destek mutlaka verilmelidir. İkinci bir konu da, mutlaka kiracı esnafımıza belirli bir oranda kira yardımı yapılmalıdır.”

HESOB Başkanı Kadir Teksöz, “Devletimiz büyüktür. Bu kötü ve dar günler elbet geçecektir. Esnaf teşkilatı, her zaman devletinin yanında ve emrinde olmuş ve olacaktır. Yüce Allah; devletimizi, milletimizi, vatanımızı, bayrağımızı korusun. Ezanlarımızın, daha gür bir sesle dünyada okunmasını yüce Allah’tan temenni ediyorum. Yük ve yolcu taşımacılığı yapan tır, kamyon, otobüs, minibüs, halk otobüsü, taksici esnafımız, malumunuz üzere koronavirüs nedeniyle az yolcu ile taşıma yapmaktadır. Bu nedenle, geçici de olsa, bu kötü günler geçene kadar, akaryakıt desteği verilerek esnaf korunmalıdır. Okulların kapalı olması nedeniyle çalışamayan servisçi esnafımıza da özel destek verilmelidir. Bir ülkenin bel kemiği ve omurgası, esnaf ve sanatkârlardır. Devlet millet el ele Alla’hın izniyle bu günleri aşacağız.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.