Başkan Tosyalı: Paskalya Bayramı insanlık için hayırlara vesile olsun

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Hristiyan vatandaşlarımız tarafından kutlanan ‘Paskalya Bayramı’ münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Hristiyan vatandaşlarımızın en önemli bayramlarından olan Paskalya Bayramında, kentimizde yaşayan Hristiyan vatandaşlarımızın coşkusuna ortak oluyoruz.

Hristiyan vatandaşlarımızla birlikte İskenderun’da farklı inançtaki vatandaşlarımız yıllardır barış, huzur ve kardeşlik içerisinde yaşamaktadırlar.

 

İnsanlık için, barış için, ülkemizin birlik ve bütünlüğü için dua eden tüm gönül insanlarına müteşekkiriz. Paskalya Bayramı vesilesiyle bir kez daha bu birlikteliği hiç kimsenin bozamayacağını, bu kardeşliğe ve dayanışmaya hiçbir gücün kast edemeyeceğini vurguluyoruz.

Bu vesileyle Hristiyan vatandaşlarımızın Paskalya Bayramını tebrik ediyor, insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Biz birlikte İskenderun’uz ”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.