MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt: Türk iş insanlarına çok büyük görevler düşüyor!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Çin‘in en büyük yedinci şehri Vuhan’daki corona virüs salgınının tüm dünya ülkelerini etkisi altına almasının ardından Türkiye’de de görülen korona virüsü ile mücadelede toplumun her kesimine büyük sorumluluk ve görev düştüğünü kaydeden MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, gelinen süreçte Türk iş insanlarına çok büyük görevler ve sorumluluk düşüyor. Her zaman olduğu gibi bugünde Türk milletinin iş insanlarımızın desteğine ihtiyacı var. Çünkü bu mücadele topyekün bir mücadeledir. Allahım ülkemizi bu illetten korusun.” Dedi.

Cansiperane çalışan sağlık personelimize yardımcı olalım

Virüsün dil, din, ırk ayrımı yapmadan tüm insanlığın sağlığını tehdit etmesine vurgu yapan MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, açıklamasının devamında şöyle konuştu.

“Topyekün kararlı bir mücadele ile Mazisi şanla şerefle dolu olan Türk milleti el ele omuz omuza vererek Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin almış olduğu önlemleri harfiyen uygulayacaktır. Bu mücadelede cansiperane çalışan sağlık personelimize yardımcı olup bu korona virüsünün üstesinden hep birlikte geleceğiz.

Yeter ki devletimizin bakanlıklarımızın aldıkları kararlara uyalım uymayanları uyaralım. Tabiî ki her şeyi devletten beklemeyelim. Herkes şehrinde sorumludur. Bizlerde güzel ilçemiz İskenderun’da üzerimize düşeni yapma mecburiyetimiz var. Bu salgın insanlığı hedef almıştır. Dini dili ırkı siyasi görüşü, Türk, Kürt, Alevi, Sünni, Çerkez, laz dememiştir. İşte bu yüzden el ele kafa kafaya verip bu kabusu yenmeliyiz. Burada iş adamlarımızda. Çok büyük görevler düşüyor. Onlarda malıyla canıyla sermayeleri ile bu süreçte her zaman olduğu gibi bugünde onların desteğine Türk milletinin ihtiyacı var. Çünkü bu topyekün bir mücadeledir. Allahım ülkemizi bu illetten korusun.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.