WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (45959) ORDER BY t.name ASC

Valilik, Belediyeler ve kurumlar seferber oldu: 65 Yaş üstüne hizmet kapıda… | Ekogündem Gazetesi

Valilik, Belediyeler ve kurumlar seferber oldu: 65 Yaş üstüne hizmet kapıda…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('ml-slider') AND tr.object_id IN (45964, 45965, 45966, 46038, 46039, 46040) ORDER BY t.name ASC

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_postmeta`

Hatay Büyükşehir Belediyesi Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını ile mücadele kapsamında sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaşından büyük ve kronik hastalığı olan Hataylıların ihtiyaçlarını kurduğumuz ekiplerle kapıya kadar getiriyoruz. Sağlığınız bizim için her şeyden önemli” şeklinde sosyal medya takipçilerine mesaj iletti. Duyuran HBB,  0326 2166049-2165720-2132256 nolu telefonlara da yer verildi.

Öte yandan İskenderun´da Vefa Sosyal Destek Grubu (VSDG) oluşturularak 65 yaş üstü ile kronik rahatsızlığı olanlar,  İçişleri Bakanlığı ile Hatay İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı kapsamında  Kimsesiz, evde yalnız yaşayan engelli ve hasta, 65 yaş üstü ikametten ayrılma kısıtlaması olanların İskenderun Belediyesi Vefa Sosyal Destek Grubu´na (VSDG) 444 1939 no´lu çağrı telefonu aracılığı ile ulaşabileceği duyuruldu.Dduyuruda, “Vefa Sosyal Destek Grubumuz kimsesiz, evde yalnız yaşayan engelli ve hasta 65 yaş üstü ikametten ayrılma kısıtlaması olan vatandaşlarımızı yalnız bırakmayacak. Ekiplerimiz ihtiyaç duyulması halinde görev başında olacak. 65 Yaş üstü vatandaşlarımız 444 1939 no´lu çağrı merkezi telefonumuz ile ekiplerimize ulaşabilirler” denilerek 65 yaş üstü evde yalnız yaşamak zorunda olanlara destek çıkılacağı ifade edildi.

Öte yandan Hatay Valiliğinden yapılan duyuruda ikametlerinden ayrılmalarına kısıtlama/yasaklama getirilenler, 112, 155, 156 numaralara ulaşarak ihtiyaçlarını bildirebileceklerini açıklamıştı.

Kırıkhan Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri Bakanlıkların Valilikler aracılığıyla yayınladık genelgelere anında uyarak çalışmalarına devam ediyor.

Bu bağlamda, Kırıkhan Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri, İçişler Bakanlığı tarafından 65 yaş üstü vatandaşlarımıza getirilen sokağa çıkma sınırlandırılması kapsamında sokakta bulunan 65 yaş üstü vatandaşlarımıza evlerine dönmeleri konusunda refakat çalışmaları yapıyor. Ayrıca, 65 Yaş üstü vatandaşların marketlerden alışverişlerini yapıp makbuzları ile birlikte evlerine teslim etme çalışmalarına da başladı.

Konuyla ilgili Zabıta müdürlüğünden yapılan açıklamada; “ Dünyayı tehdit eden Koronavirüsü (Kovid-19) tehdidi nedeniyle İçişleri Bakanlığımızın 65 yaş üzeri vatandaşlarımızın sokağa ve park gibi yerlere çıkmalarının kısıtlanması genelgeleri doğrultusunda ki çalışmalarımızı tüm hassasiyetimizle sürdürüyoruz.

65 Yaş üstü büyüklerimizin bütün ihtiyaçları ve market alışverişleri Belediyemiz tarafından yapılıp makbuzları da teslim etmek kaydıyla evlerine kadar götürülüp teslim edilecektir.

Değerli büyüklerimizin, sevdikleri, eşleri, çocukları ve torunları için evde kalmalarını ihtiyaçları için Belediyemizin 0 326 344 10 59 numaralı irtibat hattını aramalarını önemle rica ediyoruz.” Denildi.

 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.