Vatan Partisinin 11. Hatay İl Kurultayının Tarihi Belli Oldu.

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Vatan Partisinin 11. Hatay İl Kurultayının Tarihi Belli Oldu.

Vatan Partisi Merkez Karar Kurulunun, 11. Kurultay için bir yıl önce yitirilen Amiral Soner Polat Kurultayı olarak isimlendirmişti. Bu karar gereğince Hatay ili kurultayını yapıyor.

Vatan Partisi Hatay il başkanı Yunus Özgür Yıldırım’ın kurultay açıklamasında, ülkemiz ve bölgemiz açısından zorlu dönemlerden geçtiğini belirterek, üyelerimizin Hatay il kurultayında yönetimlerde ‘görev’ alınmasını  diliyorum, dedi.

Yıldırım:

“Vatan Partisi Hatay ili ilçelerinin bir kısmında kurultaylarını tamamlamıştır. Kurultaylarda ilçe başkanları ve ilçe yöneticileri seçilmiştir. Başkan ve yöneticilerimize başarılar diliyorum.

Partimiz mücadele yönünü “ Vatan Savaşından Milli Hükümete” diyerek, yoluna devam edeceğini açıklamıştır. Hatay il yönetimi bu ilkesel temelde mücadelesini sürdürecektir.

Vatan Partisi Hatay il kurultayı : 9 Şubat 2020 Pazar günü, saat : 13.30’de Antakya Belediyesi Yusuf Binkaya çok amaçlı salonda yapılacaktır.

Hatay il kurultayı önemlidir ve üyelerimizin katılması gerekiyor.

Kurultayda : İl başkanlığı, il yönetim kurulu üyeleri, il disiplin kurulu üyeleri ve genel merkez kurultay delegeleri seçilecektir.

Önümüzdeki aylarda genel merkez kurultayı gerçekleşecektir. Hem il kurultayımız, hem de genel kurultayımıza üyelerimizin yanında, halkımızı da davet ediyorum.

Kurultayımıza Vatan Partisi genel başkan yardımcısı Prof.Dr. Ercan Enç katılarak, onurlandıracaktır.

Vatan Partisinin Türk Devrimi’nin milliyetçi, halkçı, sosyalist programında birleşmek için haydi kurultaya katılalım.”

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.