WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (43334) ORDER BY t.name ASC

CHP’li Sezgin Tanrıkulu: “İdlib’de ne işimiz var” dedi tepki topladı! | Ekogündem Gazetesi

CHP’li Sezgin Tanrıkulu: “İdlib’de ne işimiz var” dedi tepki topladı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İdlip’te yaşanan son sıcak gelişmeler… SURİYE ‘de güvenli bölge ilan edilen İdlib’e saldırılar sürerken bu sabah TSK askerlerinde yapılan saldırı sonrası CHP’li Sezgin Tanrıkulu’nun yaptığı “İdlib’de ne işimiz var” açıklaması tepki topladı.

 

Türkiye ile Esad rejimi arasındaki gerilim yükseldi. Rejim unsurlarının saldırısında 4 Türk askerinin şehit düşmesinin ardından TSK, anında karşılık vermesi ile 35 rejim askerinin etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

Sınırdaki hareketlilik Hatay’ın Kırıkhan ilçesine Türkiye’nin farklı birliklerinden gönderilen komandoları taşıyan zırhlı araçlardan oluşan 10 araçlık konvoy ulaşmasıyla devam ediyor.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun konuyla ilgili tepki çeken açıklaması şöyle:

“Türk askerinin bölgedeki varlığının yanlış olduğunu ileri süren CHP’li Tanrıkulu, “İdlib’de ne işimiz var” dedi. Sevgin Tanrıkulu, “Askerlerin ne işi var İdlib’de. Başından bu yana Suriye savaşına Türkiye’nin müdahil olmasına karşı çıktım. Türkiye’nin savaşa müdahil olmamasını defalarca söyledim. Dünyanın dört bir yanından gelen cihatçılara Türkiye ev sahipliği yaptı. Suriye’de meşru hükumete karşı savaşan cihatçıların karşısında duracaksınız. Bunu nasıl izah edeceksiniz. Türkiye’nin yapması gereken tek şey vardır, Suriye’deki savaşa müdahil olmamaktır. Türkiye, İdlib’de ve Suriye’de büyük bir çukurun içine düşmüştür.” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.