Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hatay’da

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hatay Havalimanı'nda karşılandı,,,Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hatay’da

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TOKİ tarafından yapımı süren 25 bin kişilik Hatay Stadı’nda incelemelerde bulundu.

Bakan Kasapoğlu, beraberindeki Hatay Valisi Rahmi Doğan, Gençlik Spor İl Müdürü Cemil Şensöz ve bazı milletvekilleriyle inşaat çalışmaları süren statla ilgili yetkililerden bilgi aldı.  İşçilerle sohbet eden Bakan Kasapoğlu, hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, İSTE’de kütüphane açılışı yaptı…

İskenderun Teknik Üniversitesi Merkez Kütüphanesi’nin açılış törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cemil Meriç’i de yetiştiren bu toprakların düşünce dünyası için, kitap için önemli bir misyonu ifade eden topraklar olduğunu ifade etti ve Kütüphanenin kente, insanlığa hayırlı olması temennisinde bulundu.Kütüphaneyi gezerek gençlere kitap dağıtan Kasapoğlu, burada öğrenci toplulukları temsilcileriyle bir araya geldi.

İskenderun 5 Temmuz İskenderun Stadında da incelemelerde bulunan Bakan daha sonra Amatör Lig’de mücadele eden İskenderunspor oyuncularıyla bir araya gelerek sohbet etti.

Sporculara başarılar dileyen  Bakan Kasapoğlu’na  Futbolcular, atkı ve forma hediye etti. Ardından Meydan Mahallesi’ndeki Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzu’nda incelemelerde bulunan Bakan Kasapoğlu, yüzme havuzunun yenilenmesi talimatını verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.